Козацькою кашею та «шоколадними» варениками пригощали вінничан на фестивалі польової кухні

29.06.2016 2016-06-29

Скуштувати страви, приготовані на відкритому вогнищі, насолодитись народною музикою та оглянути справжню бойову зброю та техніку мали змогу вінничани. У місті відбувся Другий фестиваль польової кухні пам'яті Тараса Сича.

За словами організаторів, локацію у цьому році дещо збільшили, оскільки взяти участь у фестивалі зголосилось в півтора рази більше учасників. Різні смаколики просто неба готували як професійні кухарі, так і кухарі­аматори, серед яких військові та рятувальники, студенти та домогосподарки. Козацьку кашу, борщ, плов, пиріжки та тістечка – приготовані наїдки смакували усі охочі. Однією з найоригінальніших страв стали вареники з шоколадного тіста з вишнею. Ціна — символічна — всього 10 гривень.

Волонтери продавали талони, які потім можна було обміняти на їжу. Окрім страв, приготовлених просто неба, гостям заходу презентували виставку зброї та військової техніки, яка побувала на Сході країни. Також відвідувачі мали змогу взяти участь у майстер­класах з рукопашного бою та надання першої медичної допомоги. У рамках фестивалю відбувся показ мод у стилі “мілітарі”, а також благодійний аукціон, кошти з якого підуть на потреби військових.

Додати в обране

Ця функція доступна лише для зареєстрованих користувачів, будь ласка авторизуйтесь чи зареєструйтесь

Вхід в систему или Зареєструватись